Rituals store

020-3450008

Vandaag open vanaf 09:30 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Binnenhof 70 1181 ZJ Amstelveen

Catalogus

Filter op
512 Resultaten

Welkom bij Rituals store

Rituals store & City Spa

Het jaar 2000 was de start van een nieuwe, luxe winkelformule. Het is het jaar waarin Rituals wordt opgericht en als eerste merk in de wereld een combinatie van luxe Home en Body cosmetica introduceert. Oprichter Raymond Cloosterman volgde zijn intuïtie en ontwikkelde een concept dat in slechts 10 jaar tijd uitgroeide tot een succesverhaal van internationaal formaat: “Wij ontwikkelen producten van hoge kwaliteit die lichaam en ziel verrijken. Dit vertaalt zich in een bijzondere luxe die voor iedereen bereikbaar is en dat is meteen ook de kracht van onze formule.”

De missie van Rituals is simpel: Met een beetje extra aandacht voor de kleine genoegens van het leven, transformeert u dagelijkse routines in mooie rituelen. Die verwenmomenten worden gecreëerd met originele producten die variëren van lichaams- en gezichtsverzorging, yogakleding en badlinnen tot geurkaarsen, parfum, make-up en thee. Ook de natuur als leidraad en benieuwd naar authentieke Oosterse rituelen? Rituals vertelt u er graag alles over!

Voor ontspannings- en schoonheidsbehandelingen kunt u terecht bij de Rituals City Spa. Deze behandelingen geven een nieuwe dimensie aan de verwenmomenten waar Rituals om bekend staat. Breng een bezoek aan de Rituals City Spa Amstelveen en gun uzelf dat moment van ultieme ontspanning in de hectiek van alledag. Via een combinatie van Oosterse en Westerse massagetechnieken worden stressniveaus verlaagd en komt u volledig tot rust.

Terug naar boven