Breaz and more

020-3319568

Vandaag open vanaf 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Binnenhof 59 1181ZJ Amstelveen

Welkom bij Breaz and more

Pick&Spend is een groene conceptstore in Stadshart Amstelveen waar de klant centraal staat. Deze klant (man/vrouw) wordt begeleid in het gehele proces van selecteren tot het uiteindelijke koopproces (Pick en Spend). Het revolutionaire is dat niet de producten centraal staan, maar de klant die van A tot Z wordt begeleid. Het gaat om beleving en inspiratie. Als motto hebben zij daarom 'creating inspiration and loving it'.

In de winkel in Stadshart Amstelveen mixen ze op verschillende hoogtes kleding, meubels fietsen, gadgets en cadeau items. Alles in de winkel is te koop, van de kunst aan de muur, de lampen aan het plafond, de planten op de tafels, de lokale handgemaakte tassen tot een vintage Vespa met zijspan. Voor de extra beleving in de winkel exposeren zij kunst van een lokale kunstenaar, welke kunstobjecten maakt van duurzame materialen. Alle stylistes zijn zeer betrokken en doen er alles aan om extra service te bieden zoals persoonlijk advies, kleding laten vermaken, directe bezorgservice of de kapotte lamp maken.

Bij Pick&Spend wordt naast cadeau- en woonitems ook Dames- en Herenmode verkocht. De womens collection bestaat onder andere uit kleding van de merken; Alchemist, Essentiel, Black Orchard en Liu Jo. De heren kunnen bij Pick & Spend in Stadshart Amstelveen terecht voor de merken; American Vintage, Amsterdenim, Braez, Levis en Thoms.

Pick& Spend heeft een nieuwe entree. Kom nu nog makkelijker binnen wandelen bij P&S Amstelveen!

Terug naar boven