Juice Brothers

Vandaag open vanaf 10:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Binnenhof 6b Amstelveen

Aanbiedingen

Klantenkaart
-15%

15% korting (cleanses uitgezonderd)

*De aangegeven aanbiedingen zijn slechts indicaties en zijn onderheven aan de voorwaarden Speciale voorwaarden

Welkom bij Juice Brothers

Kom langs bij onze winkel in het vershart in Stadshart Amstelveen voor een koudgeperst sapje, een cleanse, een superfood smoothie, rauwe maaltijd of een snack. Sinds 2015 lest JuiceBrothers Nederlands dorst voor 100% biologische koudgeperste groente en fruit sappen van hoge kwaliteit die voedzaam zijn en super lekker.

Ons jonge en dorstige team maakt alle sappen dagelijks vers, middels de koude persing methode waarbij essentiële vitaminen, mineralen en enzymen maximaal behouden blijven terwijl alle natuurlijke smaken van de ingrediënten behouden blijven.Door het gebruik van biologisch fruit en groente en andere natuurlijke ingrediënten, creëert JuiceBrothers de meest smaakvolle en gezonde recepten die u kunt bedenken. Deze boosters van het immuunsysteem zijn rijk aan antioxidanten, werken ontstekingsremmend en bevorderen het algehele welzijn.

Het is voor ons zeer belangrijk dat u zich goed voelt. We zullen u nooit veroordelen of vertellen hoe u uw leven moet leiden. Of u nu een hydraterende sap kiest om op te frissen na yoga of om uzelf op te peppen na een lange avond stappen, het maakt allemaal niet uit. Ga uw gang, neem een slokje!

Terug naar boven