McGregor

020-3456423

Vandaag open vanaf 12:00 tot 18:00

Bekijk alle openingstijden

Rembrandtweg 91 1181 GE Amstelveen

Welkom bij McGregor

De historie van het merk McGregor begint in Schotland. De McGregor clan was een van Schotlands meest prestigieuze clans met directe Koninklijke afstamming van de originele Gallische koningen. David Doniger, een lid van de McGregor clan, produceerde hoeden met de klassieke Schotse ruit als zijn handtekening in Schotland in de laat 19e eeuw. Vervolgens begon de wereld te industrialiseren, emigreerde hij naar New York en startte daar McGregor zoals we het nu allemaal kennen en terug kunnen zien in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. De mode van McGregor wordt al meer dan 90 jaar geïnspireerd door sport en de “Anglo-Amerikaanse collegeachtige” cultuur. Dat ziet u dus ook terug in de diverse collecties.

Sportswear: De McGregor Sportswear collectie belichaamt wellicht nog het meest het Amerikaanse culturele gedachtegoed van McGregor. Amerika is gebouwd op de dromen van hard werkende entrepreneurs. Zij geloofden: “Wil je iets niet?” Dan vind je een reden. Wil je het wél? Dan vind je een weg. “Deze mentaliteit ziet u terug in de McGregor Sportswear collectie. Een sportieve doch stijlvolle down-to-earth-easy-to-wear kledinglijn. Speciaal ontworpen voor zelfbewuste mensen met een no-nonsens levensstijl en een hang naar superieure kwaliteit.

Distinction: De McGregor Distinction collectie is precies wat het zegt: gedistingeerd mannelijk. Een ware ode aan de jet-set. Flaneren langs de Italiaanse Riviera, Prosecco in de haven van Portofino, een Riva in Lago di Como, La Dolcevita… Weerspiegeld in de McGregor overhemden, colberts, broeken en pullovers van verfijnde Italiaanse materialen, subtiele details en een mondaine Italiaanse schnitt. De McGregor Distinction herencollectie is elegant en speels. Geïnspireerd door en ontworpen voor mannen met flair. La vita e bella…

Twenty One: Neem de energie van preppy sportswear, voeg daar een nonchalante attitude aan toe en u komt al aardig in de buurt van de frisse trendy stijl van Twenty One by McGregor. Veel demim doordrenkt met de rauwe ziel van downtown New York. Vintage details en een verwassen look ademen de genoegens van een relaxte avond in de stad, ontspannen slenteren door het park en spontane ontmoetingen. De collectie van Twenty One by McGregor is van een nonchalante chic en worden mooier en mooier als u ze doorleefd.

Footwear: McGregor heeft een schoenencollectie om mee weg te lopen! Voeten zijn de basis van ons lichaam. Verzorg ze daarom goed. McGregor draagt daar graag haar steentje aan bij. Alle schoenen zijn op een uitstekende leest geschoeid en zijn vervaardigd uit o.a. excellent leer. McGregor schoenen natuurlijk ultiem stijlvol.

Tijdens koopzondag, de eerste zondag van de maand, is deze winkel geopend.

Terug naar boven