informatie

Ben jij gedreven, ambitieus en zie jij kansen in elke uitdaging? Word Assistant Store Manager en draag actief bij aan de verdere groei en ontwikkeling van CoolCat!

ASSISTANT STORE MANAGER, AMSTELVEEN

Als Assistant Store Manager ben je (mede) verantwoordelijk voor de omzet, productiviteit en de coördinatie van alle werkzaamheden binnen de store. Je zorgt ervoor dat klanten altijd de best mogelijke service krijgen. Je ondersteunt de Store Manager bij het realiseren van een optimale uitstraling van de store. Jij stuurt, samen met de Store Manager een team van enthousiaste medewerkers aan. Jij zorgt ervoor dat jouw medewerkers iedere dag met FUN en passie de beste resultaten boeken!

Jouw taken als Assistant Store Manager:

Heb je naast bovenstaande eigenschappen 1-3 jaar ervaring in de Retail/Fashion, bij voorkeur een afgeronde MBO-4 opleiding en ben je fulltime beschikbaar? Reageer dan nu via www.workatcoolcat.com of stuur jouw CV naar recruitment@coolcat.nl.

CoolCat biedt jou een baan in een jonge, informele organisatie waar je jezelf kan zijn en je kan blijven ontwikkelen door middel van trainingen en workshops. Je ontvangt naast een goed salaris, korting op onze collectie, een collectieve zorgverzekering en heel veel FUN!

Recruitment agency? Don’t call us, we call you!

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Terug naar boven