informatie

Zaterdag 22 tot en met zondag 30 april 2017 

Het thema deze keer is Superhelden: met Star Wars, Nexo Knights en Batman. Speciaal voor houders van de Personal Shopping Card is er iedere dag wat te doen in deze schoolvakantie; voor jonge en oudere kinderen, zoals meebouwen aan een grote Dart Vader, op de foto gaan met Batman en vrij bouwen.

Deze keer wordt veel aandacht besteed aan Superhelden: met Batman, Star Wars en Nexo Knights komen kinderen volop aan hun trekken en verandert het winkelcentrum in een spannend uitdagend en creatief LEGO-bolwerk.

Een deel van het Binnenhof staat in het teken van Star Wars. Er komt een gigantische Star Wars Box en er staan grote Star Wars-modellen, volledig opgebouwd uit LEGO-stenen. Met planeten aan het plafond en speciale verlichting ontstaat er een wereld op zich, waarin kinderen kunnen meedoen aan verschillende activiteiten.

Een ander deel van het Binnenhof komt in het teken te staan van Nexo Knights, eveneens met NEXO-modellen. Hier kunnen kinderen met de speciale Nexo app spelen of een Nexo Knight bouwen. Ook is er gelegenheid om op de foto gaan met Nexo Knights.

Het Rembrandthof is het domein van Batman: bezoekers betreden het gebied via de roltrap, dwars door een speciale Batcave: lopend door de grot van Batman wordt een wereld betreden waar verschillende LEGO Batman modellen kunnen worden aanschouwd. Ook hier zijn diverse kinderactiviteiten: van het bouwen van een LEGO batmobiel tot een spel waarbij Batman-figuren omver kunnen worden gegooid. Ook hier kunnen maskers worden gekleurd en foto’s worden gemaakt met LEGO Batman.

Kijk voor recente opdates op het Facebook event. 

Deelnemen kan uitsluitend als je in het bezit bent van een Personal Shopping Card. Heb je deze niet? Vraag hem dan eenvoudig aan via de website, de app op bij de receptie in het winkelcentrum. 

Terug naar boven