informatie

Half maart opent Het Fietshuys de deuren in Stadshart Amstelveen. De nieuwe fietsenwinkelformule is het resultaat van een samenwerking tussen collega-ondernemers Silvan Overtoom en Philip Wallage. De nieuwe winkel naast de Bijenkorf gaat vierhonderd vierkante meter in oppervlakte beslaan. 

De nieuwe fietswinkelformule wordt gekenmerkt door aandacht, gastheerschap en een quick fix voor snelle reparaties. In de ruime winkel gaat bovendien een breed assortiment van kwaliteitfietsen, bakfietsen en elektrische fietsen in de verkoop.

Silvan Overtoom licht toe: “De huidige winkel, Wiel Tweewielers op de Hortensialaan 14, is in de afgelopen vier jaren uit zijn jasje gegroeid. Het is tijd om te gaan uitbreiden. Ondanks een grotere locatie blijft service en de persoonlijke benadering in onze dienstverlening heel belangrijk. Zo ontvangen onze klanten standaard een gratis servicebeurt bij de aankoop van een nieuwe fiets. Daarnaast hebben wij natuurlijk ook altijd de koffie voor ze klaarstaan, onze gastvrijheid moet ervan af spatten” aldus Silvan.

Philip Wallage voegt hieraan toe: “In het tijdperk van de internetaanbiedingen merken wij toch dat steeds meer klanten niet voor de laagste prijs gaan. Een grote groep klanten stelt service boven prijs. Zeker als het om duurdere aankopen gaat, zoals de aanschaf van een tweewieler," aldus Wallage.

Het adres van de nieuwe winkel is Sandbergplein 24B, 1181 ZX in Stadshart Amstelveen. Ga voor meer informatie naar www.fietshuys.nl.