informatie

Geef je garderobe een actuele twist!

Eindelijk lente! Alle hippe voorjaarstrends op de catwalk zijn te vinden in het Stadshart.

Voeg bijvoorbeeld één mannelijk element toe aan een ultra vrouwelijke outfit. Denk bijvoorbeeld aan een kanten vrouwelijke top onder een bomberjack, of combineer een gebloemde rok met een te ruim vallend (jeans)jack of draag het onder een stoer anorak of een wijde blouse-jas. Ook kun je denken aan een ladylike jurk met stoere kistjes. Kleine vrouwelijke tasjes in een contrastkleur maken je look vervolgens compleet.

Wat is er verder HOT? Kort over lang, kleding in laagjes, jurken over broeken. Ben je klein? Laat deze trends dan liever links liggen, want dat maakt je nog kleiner. Let er op, als je klein bent, dat je kleren verticale lijnen, naden en stiksels hebben: dan oog je langer.

En verder? Roze (alle tinten, maar liefst fel) is helemaal in, net als de zebraprint en bloemenprinten (verschillende bloemenprints combineren in één outfit is toegestaan!).

 Ik hoop je zo veel inspiratie te geven om je garderobe een nieuwe impuls te geven!

Wil je persoonlijk en gratis stylingtips? Graag adviseer ik je. Een afspraak kun je telefonisch (020 426 5805) via de receptie of per mail (receptie@stadshartamstelveen.nl) maken. En natuurlijk is het helemaal gratis voor Personal Shopping Card houders en ben je nooit verplicht tot het kopen van iets, dus waar wacht je nog op!

Ruben Senden

Personal Shopper Stadshart Amstelveen